streda 5. novembra 2014



Každý túži po úplnom pohodlí, oddychu a mať čas pre seba.  Zároveň, ale potrebujete peniaze? Získať pôžičku od nás sa dá jednoducho a rýchlo z pohodlia domova: všetko čo je potrebné je zaslať sms SMSCREDITS na číslo 0902 020 909. Bez čakania a dokladovania príjmu.

Klienti SMSCREDITS majú peniaze v priebehu 2 minút kedykoľvek potrebujú a kdekoľvek sa nachádzajú. https://www.smscredits.sk/


utorok 4. novembra 2014




„ ... ovca celá, i vlk sýty.“
Keďže sa začal školský rok, mnohí z Vás riešia dilemu , ako zvládnuť všetky výdavky na školské potreby a poplatky.
Toto náročné obdobie sa dá preklenúť s SMSCREDITS.SK. Mnohokrát sa tieto výdaje ako oblečenie, školské pomôcky, ZRPŠ, poplatky za družinu alebo krúžky pri súčte vyšplhajú na neuveriteľných 300 – 400 EUR. SMSCREDITS poskytuje klientom to čo potrebujú - malé pôžičky od 20 EUR do 350 EUR.
SMSCREDITS zvládnete toto a aj akékoľvek nečakané situácie alebo výdavky . Nepotrebujete žiadne dokumenty, žiadne dokladovania príjmu, strácanie času návštevou kancelárii...Stačí Vám mobilný telefón a jedna sms SMSCREDITS na 0902 020 909. A teraz môžete získať pôžičky dokonca s jedinečnou zľavou 20%.

 Počas školského roka tak viete rýchlo zabezpečiť deťom spokojné a pohodlné štúdium, pričom Vás školský systém nebude hnať do úzkych a nič Vás nezaskočí. Svojej rodine tak môžete dopriať naplnenie potrieb hneď , bez selektovania na veľmi potrebné a potrebné.
Všetci dobre vieme, že školský systém je nekompromisný. Ak Vaše dieťa žije na internáte a pre jeho profesný rast potrebuje mať pohodlie a teda je potrebné vyplatiť internát, stravu, ale taktiež pomôcky požadované školou a meškanie je neprípustné, SMSCREDITS je vždy v správny čas na správnom mieste. Peniaze máte ihneď vtedy keď ich potrebujete a naozaj len zaslaním sms. SMSCREIDTS sú rýchle sms pôžičky  v priebehu niekoľkých minút a Vy môžete zaplatiť to , čo treba , hneď a bez stresu, či trápenia.
SMSCREDITS neplatíte žiadne paušály, skryté poplatky a nie ste ničím viazaní. Vyskúšajte, uvidíte, odporučíte! SMSCREDITS – je výhodná rezerva pre všetkých. Spokojnosť Vás a Vašich detí je prvoradá. Preto nezúfajte, aj toto je cesta v duchu: „... ovca celá, i vlk sýty.“ J

Infolinka 09011 999 915