piatok 20. novembra 2015


‪   SMSCREDITS‬ - jednoznačne najrýchlejšia ‎sms pôžička 💻 




Rýchle pôžičky SMSCREDITS pre zamestnaných, rýchle smspôžičky‬ SMSCREDITS pre dôchodcov, rýchle pôžičky‬ SMSCREDITS pre študentov, rýchle sms pôžičky ‪‎SMSCREDITS‬ pre mamičky na materskej dovolenke - je spôsob, ako rýchlo a jednoducho získať peniaze len zaslaním sms. Stačí len poslať sms  "SMSCREDITS" na tel.číslo 0902 020 909. Klienti SMSCREDITS majú ‪#‎peniaze‬ ihneď - to je dôkaz, že istá rýchla pôžička‬ cez sms je len pôžička SMSCREDITS. 

V prípade otázok nás kontaktujte na infolinku 0911999915 alebo 0415630151 alebo https://www.facebook.com/smspozicka/

Radi Vám vždy pomôžeme a odpovieme na Vaše otázky ohľadom pôžičky cez sms!






Potrebujete rýchlu finančnú hotovosť na nečakanú životnú situáciu? Len u SMSCREDITS vybavíte pôžičku z pohodlia Vášho domova. 

Jednoducho! 




       Byť klientom SMSCREDITS je pre Vás bezplatné  a samozrejme bez viazanosti! To znamená,  že čerpať sms pôžičku môžete len kedy Vy chcete. O mesiac, o pol roka alebo o rok!  Pokiaľ pôžičku nečerpáte,  nič neplatíte a nemáte voči nám žiadne záväzky! Jedna sms a peniaze máte  ihneď. Pošli sms SMSCREDITS na 0902 020 909 a získaj aj Ty svoju rezervu! 


‪#‎SMSCREDITS‬ - rýchla ‪#‎smspôžička‬ naozaj len zaslamím ‪#‎sms‬!

Viac na https://www.smscredits.sk/ alebo https://www.facebook.com/smspozicka/
Infolinka 0911 999 915



štvrtok 19. novembra 2015


Rýchle sms pôžičky ihneď na čokoľvek od prevereného poskytovateľa SMSCREDITS



            Rýchle SMS pôžičky SMSCREDITS poskytuje od 20 EUR do 350 EUR, klienti vždy samostatne vyberá sumu rýchlej pôžičky, nikoho nenútime zobrať viac alebo menej. Prvú rýchlu sms pôžičku každému klientovi poskytujeme do výšky 100 EUR, po vyplatení do výšky 250 EUR a po 3.načas splatenej rýchlej pôžičke poskytujeme do výšky 350 EUR.



           SMSCREDITS sú sms pôžičky, ktoré pomôžu ľuďom vtedy keď potrebujú. Je to finančná rezerva, ktorú viete že môžete hocikedy využiť len zaslaním SMS a peniaze máte ihneď na účte a teraz aj s akciou prvá pôžička je zadarmo bez poplatku, vrátite len toľko koľko ste si požičali.





Stačí zaslať sms „SMSCREDITS“ na 0902 020 909 a využívať sms pôžičku len vtedy, keď to budete potrebovať Vy. Garantujeme všetko len cez sms!



Nájdete nás aj na Facebooku https://www.facebook.com/smspozicka/ alebo
twitter: https://twitter.com/smscreditssk


Viac info 0911 999 915 alebo info@smscredits.sk







SMS PÔŽIČKA OD SMSCREDITS 

- ISTÁ RÝCHLA SMSPÔŽIČKA 


       SMSCREDITS je najrýchlejšie riešenie nečakanej situácie. Jednorázová registrácia, žiadosť o sms pôžičku – všetko  len cez sms... Nie je to pohodlné?  Je možné, že na získanie peňazí stačí jednoduchá sms? Je to možné len u SMSCREDITS.



          Už nepotrebujete k vybaveniu sms pôžičky internet, počítač, vypisovanie formulárov, žiadostí, či uhrádzať registračné poplatky. 



POŠLI sms SMSCREDITS na číslo 0902 020 909 a PENIAZE ÚPLNE ZADARMO


Rýchla ‪#‎smspôžička‬ od ‪#‎SMSCREDITS‬,stačí SMS a ‪#‎peniaze‬ máš ihneď


V prípade akýchkoľvek otázok náš môžete kontaktovať infolinka 📞 0911 999 915






streda 4. novembra 2015




SMSCREDITS – líder v poskytovaní sms 

pôžičiek na Slovensku

      Dovolenka pri mori, Vianoce, narodeninové oslavy, pokazený televízor, nečakaná návšteva, atď. Toto všetko sú situácie, s ktorými sa potýkame pravidelne. Sú to situácie príjemné i menej príjemné, no jedno majú spoločné – peniazeSmspôžička od SMSCREDITS je najrýchlejší spôsob získania financií kedykoľvek a kdekoľvek klientSMSCREDITS potrebuje. Len na základe zaslania jednoduchej sms má klient SMSCREDITD peniaze ihneď.




      Lídrom v poskytovaní sms pôžičky je na Slovensku spoločnosť SMSCREDITS. Táto spoločnosť si od svojho počiatku dokázala vybudovať stabilnú a spokojnú klientelu, a vďaka svojmu dobrému menu sa prudko rozrastá a teší sa veľkej popularite. Žiadať si o pôžičku v banke je zdĺhavé, s potrebou ručiteľa a navyše bez možnosti požiadania o nízku sumu.

   
  Sms pôžička od SMSCREDITS je
 rýchla a istá sms pôžička bez skrytých poplatkov a bez ručenia. 


Klienti spoločnosti SMSCREDITS sú odbremenení od zbytočného a zdĺhavého papierovania. Zaregistrovať sa dá veľmi rýchlo a jednoducho a to len zaslaním sms s textom SMSCREDITS na číslo 0902 020 909. Registrácia je jednorázová a k ničomu nezaväzuje. 






Info 0911 999 915 alebo info@smscredits.sk