streda 18. marca 2015

SMSCREDITS mal a má svoje ciele

       Chcel byť jednoduchý pri poskytovaní pôžičiek, chcel mať jednoduchý vernostný program, chcel ukázať, že dokáže dať aj niečo zadarmo, chcel, aby krátkodobé pôžičky pomohli, keď to chýbalo. Áno, toto je SMSCREDITS. Vždy sa snažil aj sa bude snažiť zjednodušovať, zvýhodňovať a odlišovať od ostatných. S SMSCREDITS sa neprepočítate!  Ako dôkaz, teraz 1.pôžička do 100 EUR je úplne zadarmo, vráť len toľko, koľko si si požičal. Túto akciu SMSCREDITS pripravil pre Vás, aby ste sa aj Vy uistili, že SMSCREDITS splní to čo sľúbi – rýchly príjem peňazí vtedy, keď ich potrebujete a to bez skrytých poplatkov, stačí zaslať sms SMSCREDITS na  0902 020 909 a uistiť sa.

SMSCREDITS je to finančná rezerva, ktorú viete že môžete hocikedy využiť len zaslaním SMS a peniaze máte ihneď na účte a teraz aj s akciou prvá pôžička je zadarmo bez poplatku, vrátite len toľko koľko ste si požičali.

Keď ste klientom SMSCREDITS pôžičky máte schválené a je len na Vás či službu využijete alebo nie. Môžete požiadať hneď, za týždeň o rok alebo nikdy. Alebo môžete využiť službu jedenkrát a nikto Vás nebude nútiť, aby ste si zobrali ďalšie a ďalšie pôžičky. My pôsobíme na Slovensku už viac ako 4 roky. SMSCREDITS je preverený poskytovateľ rýchlych sms pôžičiek, ktorý je zapísaný v Národnej Banke SK. Našou výhrou sú spokojní klienti.



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.